Castellano / Català / Français / English

Com col·laborar - Entitats

 

Esperanzah! és un festival de músiques festives del món que va començar l'any 2001 en un petit poble de Bèlgica, anomenat Floreffe. Després de set anys consecutius, el festival ha arribat a la seva maduresa, construint un ambient familiar i integrant les associacions i ONG' s nacionals belgues.

Durant l'estiu del 2009, el festival Esperanzah! aterrarà al Prat de Llobregat durant el 26, 27 i 28 de Juny per celebrar i promoure durant un cap de setmana la obertura i el mestissatge cultural a través de la música i el compromís sociocultural.

Esperanzah! World Music Festival és un espai musical, amb grans grups i solistes caps de cartell que ens faran gaudir durant tres dies consecutius de concerts, però és a la vegada un espai de mobilització social

És per això que la part associativa del Festival Esperanzah és un dels eixos principals del Festival. Esperanzah! és un espai d'acollida per totes les entitats i moviments socials implicats en la transformació social per un món més just, per a que mostrin els seus projectes i sensibilitzin al públic amb el treball que estan desenvolupant. A la vegada, és un espai d'intercomunicació, ja que cada any les entitats participants escullen una temàtica de lluita pel festival que es treballa durant els mesos previs des de diferents perspectives.

El festival pren com a base dels seus principis els Objectius del Mil·lenni, i aquest any i entre les entitats que ja estan participant a Esperanzah! s'ha escollit la temàtica de la Sobirania Alimentària.

Us convidem a tots i a totes a participar en el festival, com entitats participants durant el seu procés de constitució o com a col·laboradora durant el tres dies de festival. Independentment del grau d'implicació que decideixi cada entitat, aquesta disposarà d'un espai condicionat per presentar els diferents projectes o les propostes entorn la temàtica del festival a un stand durant els tres dies de celebració.

Per obtenir més informació adreceu-vos a:

info@esperanzah.es

O bé:

GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural)
C/ Riu Llobregat, 47 baixos.
El Prat del Llobregat (Barcelona).
+34 933 795 637 / +34 615 810 092


Com col·laborar

 
 

 

 Fotos
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Entitats participants
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Patrocinadors
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
Desarrollo Web: Vinx     Diseño: