Castellano / Català / Français / English

Com col·laborar - Voluntariat

 

CONVOCATORIA PER PARTICIPAR COM A VOLUNTARI/A AL FESTIVAL ESPERANZAH!

Et convidem a participar com a voluntari/a en el festival Esperanzah! World Music Festival Edició Catalunya, que es celebrarà durant el cap de setmana del 26, 27 i 28 de Juny del 2009.

Durant aquest cap de setmana, el festival Esperanzah! aterrarà al Prat de Llobregat per celebrar i promoure durant un cap de setmana la obertura i el mestissatge cultural a través de la música i el compromís sociocultural.

El Festival Esperanzah! es construeix amb la participació de voluntaris i voluntàries que creguin en els seus principis. És per aquesta raó que et convidem a participar en el festival, durant aquest o durant l'etapa prèvia a la seva realització.

Durant el mes d'abril realitzarem una assemblea amb tots els voluntaris y voluntarias que hi vulguin participar, on s'oferirà més informació sobre el festival i on es podrà començar el repartiment de tasques. Mentrestant, si et vols inscriure com a voluntari, aquí mateix trobaràs una  fitxa on podràs veure les àrees en que pots col·laborar amb Esperanzah!.

Si vols participar durant el festival, es realitzaran torns de 4 hores diàries de treball, i durant la resta del festival es tindran entrades gratuïtes, lloc d'acampada i menjar durant tots els dies de col·laboració. 

Si estiguessis interessat en col·laborar amb nosaltres durant els mesos anteriors al festival, t'agrairíem que ens comuniquessis la teva disponibilitat i les teves aptituds, per pensar de manera conjunta de quina forma es pot realitzar aquesta col·laboració.

Per obtenir més informació adreceu-vos a:

voluntariat@esperanzah.es

O bé:

GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) - Radiochango
C/ Riu Llobregat, 47 baixos.
El Prat del Llobregat (Barcelona).
+34 933 795 637


Com col·laborar

 
 

 

 Fotos
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Entitats participants
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Patrocinadors
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
Desarrollo Web: Vinx     Diseño: