Castellano / Català / Français / English

Programació

 


Una gira pel món musical


A la programació musical nacional i internacional a tots els nivells, el festival posa l'accent sobre la seva voluntat d'estar presents en tots els continents, i busca un equilibri perfecte entre "el batec del cor, el descobriment i els caps de cartell".

El festival comptarà amb dos escenaris distints geogràfica i artísticament.


Així, Esperanzah! dóna la paraula al rock, a la cumbia, al folk, al dub, a la rumba, al tango, al reggae, al ska, al punk... i a tants altres estils inèdits i sorprenents. 

Artistes confirmats: Smod, Terrakota, La Pegatina, Tiken Jah Fakoly, Costo Rico, El Cabrero, Los Van Van, Muyayo Rif, Les Freres Guisse, Keziah Jones i Calima.


Un vent de fora anima la terra catalana

Des d'artistes coneguts fins a bandes per descobrir, la festa musical representarà una celebració del mestissatge musical, i un acord de col·laboració entre El Prat de Llobregat i Floreffe permitirà un intercanvi d'artistes d'Espanya i Bèlgica.


Escenari "off"

L'escenari "off" valoritza els artistes que no solen tenir cabuda en els festivals i/o en els grans escenaris del nostre país. S'alternarà la programació per a poder crear fluxos entre els dos escenaris grans, permetent a la gent poder escoltar tots els concerts i afavorint així la circulació de la gent entre les diferents activitats del festival.

La Plaça dels Possibles, poble de les entitats

Espai per a l'expressió, les animacions i la sensibilització de moltes entitats socials, culturals, mediambientals, de cooperació o d'altres tipus.

A la plaça dels possibles, totes les entitats parlarem i realitzarem activitats i accions entorn a la temàtica del festival.


El Zoco planetari

Il·luminat per restaurants del món i per diferents àrees de mercadillo artesanal, el Zoco es trobarà al cor del Festival. Anant i passejant, es trobaran jardins, haimas sufís, stands de massatge, artesania o fruites naturals i diverses instal·lacions i intervencions artístiques: un passeig per Terra Esperanzah! a través d'un Zoco de solidaritat, il·lusió i ganes de canviar el mon.


El Poble dels nens

Entre la Plaça dels Possibles i el Zoco planetari hi trobarem un espai dedicat especialment als infants, on no podran faltar animacions preparades pels nostres artistes, entitats i ONG's col·laboradores, així com una zona de circ amb propostes que despertaran el somriure de totes les edats.


Arts plàstiques

Artistes es mouen pels camins i  jardins del festival. Els elements decoratius, nombrosos i creatius que envoltaran aquest espai i la resta del festival, generaran  espais d'animacions i donaran un ànima propera al festival.
 

Festival de cinema

Dintre del festival comptarem amb la presència de diversos Festivals de Cinema, com el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (FICMA), que presentaran audiovisuals de diferents temàtiques però tenint sempre present l'eix Nord-Sud.

Diferents documentals seran projectats durant el Festival, tenint la possibilitat en algunes d'aquestes a assistir a conferències introductives, explicatives o analítiques de les diferents temàtiques, obrint sempre espais per la reflexió crítica i conjunta.

 
 

 

 Fotos
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Entitats participants
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
 Patrocinadors
Esta página necesita Flash Player para mostrarse correctamente
Haga clic aquí para descargarlo
Desarrollo Web: Vinx     Diseño: